Om mig

Liten blir stor…

Från den lilla flickan som nyfiket upptäckte Indien, till läraren som engagerade sig för det vidgade klassrummet och inspirerade pedagoger och elever till att lära om det nära och ändå nå målen i läroplanen, så har en ny verksamhet vuxit fram. 

Yrkeslivet har gått från handeln och besöksnäringen i Sälenområdet, till kortare besök via vård och omsorg, in i skolans värld och så småningom till att bli läromedelsförfattare, kursledare, handledare och företagare. Titulerar mig idag utbildnings- och arbetsmarknadskonsult samt att jag gjort en härlig landning tillbaka i besöksnäringen som Dalaguide!

Så länge jag kan minnas har världen varit mitt hem, det där med gränser och protektionism har aldrig stått högt på agendan. Med nyfikenhet, respekt och ett leende har många möten med människor, platser och kulturer format den människa jag är idag. Dalarna har alltid varit min hemmaplan och nu vill jag få både besökare och boende i vårt vackra och mångsidiga landskap att uppleva och lära mer om platser, historien, kulturen, god mat och dryck. 

Drivkraften är att det ska vara roligt att lära sig nytt, att stimulera fantasin och erbjuda det där lilla extra. Lyssna in, smaka på och prova själv – det är vad jag vill förmedla på mina turer, kurser och uppdrag.